Noin 80 % kaikista nuorista kärsii enemmän tai vähemmän mustapäistä, finneistä ja epäpuhtaasta ihosta. Epäpuhtaan ihon syntymiseen voi olla lukuisia syitä, kuten hormonit, ruokavalio, saasteet ja stressi. Usein näiden yhdistelmällä on merkittävä rooli. Aiheuttajasta huolimatta on erittäin tärkeää hoitaa ihon epäpuhtauksia välittömästi, säännöllisesti ja tehokkailla tuotteilla.

Iho erittää talia talirauhasten kautta. Kun sarveissolut tukkivat talirauhaset, muodostuu mustapäitä ja näkyviä mustia pisteitä iholle. Bakteerit asettuvat näihin tukkeutuneisiin talirauhasten kanaviin ja aiheuttavat tulehduksen joka johtaa finnin muodostumiseen. Ihon puhdistaminen aamuin illoin tehokkailla puhdistustuotteilla ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista. Ihosta huolehtiminen oikeanlaisilla tuotteilla ehkäisee uusien finnien ja mustapäiden muodostumista, vähentää ihon epäpuhtauksia ja helpottaa jo syntyneitä tulehduksia.

Puhdistus

Eye Make-up Remover – Lotion 

Eye Make-up Remover – Waterproof – Non Oily 
Herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille 
Silmämeikin poistoaineet puhdistavat meikin nopeasti ja hellävaraisesti. Pantenoli parantaa ihon kykyä sitoa kosteutta, se ehkäisee tulehduksia, suojaa ärsytyksiltä ja rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa. Tuotteet ovat silmälääkäreiden testaamia. Ne eivät sisällä väriaineita eikä hajusteita.Puhdistusgeeli sopii erityisesti rasvaisen ja sekaihon perusteelliseen puhdistukseen. Puhdistusgeeli on lievästi antiseptinen, se säästää ihon omaa suojakerrosta ja sillä on neutraali pH-arvo.Lisäksi suositellaan käytettäväksi kuorinta kasvoille 2–3 kertaa viikossa ihon epäpuhtauksien poistamiseen.Lipo Sol Foam on mieto, virkistävä, alkoholiton puhdistusvaahto, jolla on lievästi desinfioiva vaikutus. Se puhdistaa iholta tehokkaasti epäpuhtaudet, meikin ja liiallisen talin. Käytetään aamulla ja illalla. Lipo Sol liuos on virkistävä, lievästi desinfioiva liuos, joka puhdistaa tukkeutuneet ihohuokoset. Käytetään aamulla ja illalla.

Päivällä

Kosteusemulsio (hydro-active) hoitaa ja kosteuttaa ihoa pysyvästi ja suojaa sitä haitallisilta ympäristövaikutuksilta. Kosteusemulsiota voi käyttää meikin alla.Tehokosteuttaja UV 6 (SK6) normaalista rasvaiselle iholle imeytyy nopeasti, se hoitaa ja suojaa ihoa sekä antaa sille kosteutta koko päiväksi. Suojaa ihoa UV-säteiltä. Ihanteellinen meikin alla.

Yöllä

Nutritive Cream on erinomainen yövoide sekaihon kuiville alueille. Voide sisältää biostimuliineja, pantenolia sekä A- ja E-vitamiineja, jotka yhdessä rauhoittavat, ravitsevat ja hoitavat ihoa.

Päivällä ja yöllä

Sebo Fluid on kevyt kosteuttava emulsio rasvaiselle ja sekaiholle. Se sisältää lievästi antiseptisia aineita ja vähentää ihon ärsytystä. Voidaan käyttää aamulla ja illalla.

Erityistuotteet näppylöiden, finnien ja mustapäiden hoitoon

Näppylöiden, finnien ja mustapäiden hoitoon voi käyttää Skin Care Stick -hoitonestettä. Sen sisältämillä luonnollisilla hedelmähapoilla on kevyesti desinfioiva ja antiseptinen vaikutus. Käytännöllinen ja hygieeninen puikko on kätevä myös matkoilla.Coverstick peitekynä peittää näppylät, finnit ja mustapäät tukkimatta ihohuokosia. Sillä on myös tulehduksia estävä vaikutus ja se ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. Saatavana kahta eri sävyä.

Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä tehohoito

Uudistava ja elvyttävä tehotiiviste Extrait Liposomal on valmiste, joka tekee ihon rakenteen paremmaksi. Liposomeihin varastoituneet biostimuliinit tunkeutuvat syvälle ihoon ja korvaavat niitä ainesosia, joita iho ikääntyessään menettää. Hyaluronihappo on erittäin tehokas kosteuttaja.Silmänympärysvoide
on kehitetty erityisesti silmänympärysihon erityistarpeita ajatellen. Voide ravitsee ja hoitaa. Lisäksi voide sopii erittäin hyvin koko kasvojen ja kaulan tehohoitoon ja ravitsevaksi kasvonaamioksi.Runsaasti vaikuttavia aineita sisältävä silmänympärysgeeli on vähärasvainen ja sopii sen ansiosta erinomaisesti päiväkäyttöön. Biostimuliinit kosteuttavat ylempiä ihokerroksia ja vaikuttavat rakentavasti verinahkaan ja sidekudoksiin. Tutkimukset osoittavat, että geeli on erittäin hyvin siedetty ja sillä on erinomaiset kosteuttavat ominaisuudet.

Ihon ja huulten erityishoito

Kevyesti sävyttävät kosteusvoiteet Naturel 01 ja Bronze 02 antavat iholle luonnollisen sävyn. Ne hoitavat, kosteuttavat ja suojaavat ihoa samanaikaisesti. Voidetta voi käyttää ilman alusvoidetta tai yhdessä päivävoiteen tai kosteusemulsion kanssa.Huulivoide UV 10 (SK10) kosteuttaa ja hoitaa huulia ja suojaa niitä UV-säteiltä. E-vitamiini neutraloi vapaiden radikaalien haittoja. Huulivoide sisältää myös pantenolia, Aloe Veraa, allantoiinia ja mikropigmenttejä sekä UVA- ja UVB-suodattimia. Kuivat ja halkeilevat huulet tulevat jälleen pehmeiksi ja joustaviksi.

Apteekit

Louis Widmer myyntipisteet: Etsi paikkakunnan mukaan.