Kuiva iho on usein hilseinen, karhea ja himmeä, koska talirauhaset tuottavat liian vähän talia. Tämä voi johtaa kireyteen ja kutinaan. Liian vähäisen rasvan ja kosteuden takia kuiva iho on taipuvaisempi ennenaikaiseen ikääntymiseen ja siihen tulee helpommin ryppyjä. Säännöllinen yö- ja päivähoito riittävän rasvapitoisilla ja kosteuttavilla tuotteilla helpottaa kireyttä ja kuivuutta, sekä hidastaa ihon ennenaikaista vanhenemista.

Puhdistus

Eye Make-up Remover – Lotion

Eye Make-up Remover – Waterproof – Non Oily 
Herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille

Silmämeikin poistoaineet puhdistavat meikin nopeasti ja hellävaraisesti. Pantenoli parantaa ihon kykyä sitoa kosteutta, se ehkäisee tulehduksia, suojaa ärsytyksiltä ja rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa. Tuotteet ovat silmälääkäreiden testaamia. Ne eivät sisällä väriaineita eikä hajusteita.

Ihon luonnollista rasvapitoisuutta kevyesti palauttava puhdistusemulsio poistaa iholta meikin, lian ja kuolleet pintasolut hellävaraisesti ja perusteellisesti. Se säästää ihon omaa suojakerrosta ja sen pH-arvo on sama kuin ihon.

Alkoholiton kasvovesi täydentää puhdistuksen ja virkistää ihoa.

Kuorinta kasvoille on hellävarainen syväpuhdistaja ja sitä voidaan käyttää kerran viikossa puhdistusemulsion sijasta.

Päivällä

Päivävoide antaa iholle sen tarvitseman kosteuden. Se suojaa samalla ympäristön haittavaikutuksilta sekä vapaiden radikaalien haitoilta.

Päivävoide UV 10 (SK10) suojaa ihoa lisäksi UV-säteiltä. Kumpaakin tuotetta voi käyttää meikin tai Louis Widmerin sävyttävän kosteusvoiteen alla.

Yöllä

Vitalizing Cream yövoide on kehitetty erityisesti aikuisen, kuivan ihon hoitoon. Voiteen sisältämä runsas määrä vaikuttavia aineita, kuten biostimuliinit, pantenoli sekä A- ja E-vitamiini, uudistavat ja hoitavat ihoa yön aikana. Iho rentoutuu ja pienten ryppyjen määrä vähenee silminnähden.

Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä tehohoito

Uudistava ja elvyttävä tehotiiviste Extrait Liposomal on valmiste, joka tekee ihon rakenteen paremmaksi. Liposomeihin varastoituneet biostimuliinit tunkeutuvat syvälle ihoon ja korvaavat niitä ainesosia, joita iho ikääntyessään menettää. Hyaluronihappo on erittäin tehokas kosteuttaja.

Anti-Ageing Intensive Complex

Uusi Anti-Ageing Intensive Complex on erikoistuaote kasvojen ihon pikkuryppyihin. Se soveltuu kaikenikäisille, ja se kehitettiin erityisesti herkkien ihoalueiden vaatimukset huomioon ottaen (kasvot, kaula, décoltee). Normaalille ja kuivalle iholle.

Silmänympärysvoide on kehitetty erityisesti silmänympärysihon erityistarpeita ajatellen. Voide ravitsee ja hoitaa. Lisäksi voide sopii erittäin hyvin koko kasvojen ja kaulan tehohoitoon ja ravitsevaksi kasvonaamioksi.

Runsaasti vaikuttavia aineita sisältävä silmänympärysgeeli on vähärasvainen ja sopii sen ansiosta erinomaisesti päiväkäyttöön. Biostimuliinit kosteuttavat ylempiä ihokerroksia ja vaikuttavat rakentavasti verinahkaan ja sidekudoksiin. Tutkimukset osoittavat, että geeli on erittäin hyvin siedetty ja sillä on erinomaiset kosteuttavat ominaisuudet.

Ihon ja huulten erityishoito

Kevyesti sävyttävät kosteusvoiteet Naturel 01 ja Bronze 02 antavat iholle luonnollisen sävyn. Ne hoitavat, kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Voidetta voi käyttää ilman alusvoidetta tai yhdessä päivävoiteen tai kosteusemulsion kanssa.

Huulivoide UV 10 (SK10) kosteuttaa ja hoitaa huulia ja suojaa niitä UV-säteiltä. E-vitamiini neutraloi vapaiden radikaalien haittoja. Huulivoide sisältää myös pantenolia, Aloe Veraa, allantoiinia ja mikropigmenttejä sekä UVA- ja UVB-suodattimia. Kuivat ja halkeilevat huulet tulevat jälleen pehmeiksi ja joustaviksi.

Apteekit

Louis Widmer myyntipisteet: Etsi paikkakunnan mukaan.