Normaalissa ihossa on pienet ihohuokoset, se on pehmeä ja kimmoisa sekä pintaverenkierto on hyvä. Siinä ei ole rasvaisia eikä kuivia alueita. Silti puhdistus ja ihonhoito ovat erittäin tärkeitä ihon hyvien ominaisuuksien säilymisen kannalta.

Puhdistus

Eye Make-up Remover – Lotion

Eye Make-up Remover – Waterproof – Non Oily - Herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille

Silmämeikin poistoaineet puhdistavat meikin nopeasti ja hellävaraisesti. Pantenoli parantaa ihon kykyä sitoa kosteutta, se ehkäisee tulehduksia, suojaa ärsytyksiltä ja rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa. Tuotteet ovat silmälääkäreiden testaamia. Ne eivät sisällä väriaineita eikä hajusteita.

Puhdistusemulsio puhdistaa hellävaraisesti ja perusteellisesti iholta meikin, lian ja kuolleet pintasolut. Puhdistusemulsio palauttaa ihon luonnollisen rasvapitoisuuden, se on hellävarainen ja sen pH-arvo on sama kuin ihon.

Puhdistusgeeli on lievästi antiseptinen, se säästää ihon omaa suojakerrosta ja sillä on neutraali pH-arvo.

Kuorinta kasvoille on hellävarainen syväpuhdistaja. Käytetään yksi tai kaksi kertaa viikossa.

Alkoholiton kasvovesi täydentää puhdistuksen ja virkistää ihoa.

Päivällä

Tehokosteuttaja UV 6 (SK6) normaalista rasvoittuvalle iholle imeytyy nopeasti, se hoitaa ja suojaa ihoa sekä antaa sille kosteutta koko päiväksi. Suojaa ihoa UV-säteiltä. Voidaan käyttää meikin alla.

Päivävoide UV 8
(SK8) normaalista kuivalle iholle sisältää biostimuliineja, pantenolia, E-vitamiinia. UVA- ja UVB-suodattimet antavat päivittäisen suojan haitallisia UV-säteitä vastaan. Voidaan käyttää meikin alla.

Yöllä

Nutritive Cream hoitaa ihoa yön aikana. Voide sisältää biostimuliineja, pantenolia sekä A- ja E-vitamiineja, joiden vaikutuksesta iho rauhoittuu ja uudistuu.

Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä tehohoito

Uudistava ja elvyttävä tehotiiviste Extrait Liposomal on valmiste, joka tekee ihon rakenteen paremmaksi. Liposomeihin varastoituneet biostimuliinit tunkeutuvat syvälle ihoon ja korvaavat niitä ainesosia, joita iho ikääntyessään menettää. Hyaluronihappo on erittäin tehokas kosteuttaja.

Silmänympärysvoide on kehitetty erityisesti silmänympärysihon erityistarpeita ajatellen. Voide ravitsee ja hoitaa. Lisäksi voide sopii erittäin hyvin koko kasvojen ja kaulan tehohoitoon ja ravitsevaksi kasvonaamioksi.

Runsaasti vaikuttavia aineita sisältävä silmänympärysgeeli on vähärasvainen ja sopii sen ansiosta erinomaisesti päiväkäyttöön. Biostimuliinit kosteuttavat ylempiä ihokerroksia ja vaikuttavat rakentavasti verinahkaan ja sidekudoksiin. Tutkimukset osoittavat, että geeli on erittäin hyvin siedetty ja sillä on erinomaiset kosteuttavat ominaisuudet.

Ihon ja huulten erityishoito

Kevyesti sävyttävät kosteusvoiteet Naturel 01 ja Bronze 02 antavat iholle luonnollisen sävyn. Ne hoitavat, kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Voidetta voi käyttää ilman alusvoidetta tai yhdessä päivävoiteen tai kosteusemulsion kanssa.

Huulivoide UV 10 (SK10) kosteuttaa ja hoitaa huulia ja suojaa niitä UV-säteiltä. E-vitamiini neutraloi vapaiden radikaalien haittoja. Huulivoide sisältää myös pantenolia, Aloe Veraa, allantoiinia ja mikropigmenttejä sekä UVA- ja UVB-suodattimia. Kuivat ja halkeilevat huulet tulevat jälleen pehmeiksi ja joustaviksi.

Apteekit

Louis Widmer myyntipisteet: Etsi paikkakunnan mukaan.